Rüyada bıldırcın avlamak

Rüyada bıldırcın avlamak devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada bıldırcın avlamak gördüyseniz:

  • İyi yaptığınız işlere odaklanın.

Rüyada bıldırcın avlamak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bıldırcın beslemek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına tabir olunur.

Rüyada temizlenmiş bıldırcın görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz bıldırcın görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine alamet eder.

Rüyada siyah bıldırcın görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments