Rüyada bıçakla birini kesmek

Rüyada bıçakla birini kesmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, şansının yaver gideceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla birini kesmek gördüyseniz:

  • Herkesi kendi haline bırakıp, kendi amaçlarınız için zaman harcamanızda fayda var.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla balık kesmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıçakla ip kesmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada bıçakla birşey kesmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu bıçakla kesmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, güzel ameller işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla hamur kesmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla pasta kesmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments