Rüyada bi tanıdığını hamile görmek

Rüyada bi tanıdığını hamile görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına delalettir.

Rüyada bi tanıdığını hamile gördüyseniz:

  • Katılacağınız sosyal aktiviteler olumlu olaylara aracılık edebileceği için teklifleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada tanıdığın birini hamile görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir tanıdığını hamile görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile tanıdığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada eski bir tanıdığı hamile görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı hamile görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, elinize para geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments