Rüyada hamile tanıdığını görmek

Rüyada hamile tanıdığını görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, tövbe etmeden vefata, ekmeğinin azalmayacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, rızkının da genişleyeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile tanıdığını gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelere katılabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Rüyada tanıdığın birini hamile görmek idealist kimse olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bi tanıdığını hamile görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada bir tanıdığın hamile olduğunu görmek başın borçlularla belaya gireceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile tanıdık görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek can sıkıntısının geçeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini hamile görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments