Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, kazançsız işler peşinde olmaya alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak gördüyseniz:

  • Belli bir bütçeye bağlı kalarak kişisel gelişiminizi ilgilendiren adımlara atmanız mümkün olabilir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada bir tanıdığının hamile olduğunu görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine işarettir.

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada bir tanıdığı hamile görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments