Rüyada beyaz yün iplik görmek

Rüyada beyaz yün iplik görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, önemli işlere imza atacağına, temize çıkacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yün iplik gördüyseniz:

  • Rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz konular size yapılması imkansız gibi görünebilirler.

Rüyada beyaz yün iplik görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada pembe yün iplik görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün iplik almak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil yün iplik görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz iplik yumağı görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dikiş ipliği görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz iplik görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel ipliği görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments