Rüyada beyaz yatağa yatmak

Rüyada beyaz yatağa yatmak kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yatağa yatmak gördüyseniz:

  • Kendinizi rahat hissettiğiniz için belli şeylere sarılmak yerine, belli anlaşmaları düzenlemenize ya da yenilemenize yardımı olabilecek fırsatları kaçırmamalısınız.

Rüyada beyaz yatağa yatmak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaflı yatakta yatmak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir yatakta yatmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz yatakta yatmak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Rüyada büyük yatakta yatmak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına inanılır.

Rüyada biriyle yatakta yatmak mutsuz ve huzursuz olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yatağında yatmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, işlerin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz yatakta yatmak art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments