Rüyada beyaz toz bulutu görmek

Rüyada beyaz toz bulutu görmek anlaşmazlıkların biteceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz toz bulutu gördüyseniz:

  • Haberlerinizin yerlerine gidip gitmediklerini veya doğru ulaştığını daima kontrol edin.

Rüyada beyaz toz bulutu görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah toz bulutu görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı toz bulutu görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada toz bulutu içinde kalmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Rüyada toz bulutu görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz bulut görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek her zaman çok mutlu olacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bircan

Rüyamda Bilmediğim yerdeydim Allaha el açtım af diledim sonrasında gülcemalini göster dedim ve bembeyaz bir toz bulutunun içinde gördüm kendimi yürüdükçe eşyalar olan bir odada olduğumu hissettim ortalık hala beyazdı bir odaya girdim sağ elimle dokundum bir kumaş parçası allah allah allah diyordum bir yandsnda toz bulutundan bişey görünmüyordu sedir gibi bir yer vardı gittim yanaştım ords uyandım