Rüyada beyaz tesbih almak

Rüyada beyaz tesbih almak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, elindekini de bitireceğine, güç ve para kaybedeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, işlerinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tesbih almak gördüyseniz:

  • Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir.

Rüyada beyaz tesbih dağıtmak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz tesbih görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tesbih bulmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tesbih almak külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz tesbih çekmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tesbih görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih çekip salavat getirmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet eder.

Rüyada birinin tesbih verdiğini görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments