Rüyada beyaz tekne görmek

Rüyada beyaz tekne görmek kişinin her türlü zenginliğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tekne gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada beyaz tekne görmek hayallerin gerçekleşeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tekne hamur görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada tekneye binip gitmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine yorulur.

Rüyada tekneyle dolaşmak borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini teknede görmek kötü gidişe dur denileceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekneden denize düşmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada teknede hamur görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet eder.

Rüyada teknede olmak sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments