Rüyada tekneyle dolaşmak

Rüyada tekneyle dolaşmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, parasının ve malının çoğalacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, kem gözlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada tekneyle dolaşmak gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada denizde tekneyle dolaşmak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekneyle dolaşmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada tekneye binmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tekne görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada teknede hamur görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekne yat görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan tekne görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet eder.

Rüyada tekne kazası görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments