Rüyada taşlı yüzük takmak

Rüyada taşlı yüzük takmak eğer işsizse iş bulacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine alamet eder.

Rüyada taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Rüyada tek taşlı yüzük takmak şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, hayırlı bir evlat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalettir.

Rüyada taşlı yüzük bulup takmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işaret eder.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments