Rüyada beyaz sıvı sabun görmek

Rüyada beyaz sıvı sabun görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, edilen duaların kabul olacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, amaçlarına nail olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, ticarette ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz sıvı sabun gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işleri kendi yolunuzdan halletme konusunda fazla ısrarcı ya da talepkar olabilirsiniz.

Rüyada beyaz sıvı sabun görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sıvı sabun el yıkamak para sıkıntısı çekmeyeceğine, işinden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak istenmeyen olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sıvı sabun almak sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil sıvı sabun görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıvı sabun görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıvı sabun içmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments