Rüyada sıvı sabun görmek

Rüyada sıvı sabun görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıvı sabun gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz konusunda sizi destekleyen veya yardımcı olan kişiler olabilir.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak sorunların sürekli artacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sıvı sabun görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz sıvı sabun görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada sıvı sabun almak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalet eder.

Rüyada sıvı sabun içmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulur.

Rüyada sıvı sabun el yıkamak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine işarettir.

Rüyada sıvı sabun görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments