Rüyada beyaz saman görmek

Rüyada beyaz saman görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz saman gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Rüyada beyaz saman görmek allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde saman görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına inanılır.

Rüyada saman kağıdı görmek sıkıntılarının biteceğine, çok güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş samanlık görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, günah ve suç işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çuvalda saman görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet eder.

Rüyada samanlı su görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada balya saman görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments