Rüyada beyaz perde taktığını görmek

Rüyada beyaz perde taktığını görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada beyaz perde taktığını gördüyseniz:

  • Belli konular sizin müdahaleniz olmadan kendi kendine düzelebilir.

Rüyada beyaz perde taktığını görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına işaret eder.

Rüyada perde taktırmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet etmektedir.

Rüyada beyaz diş taktırmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz taç taktığını görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz saat taktığını görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada beyaz duvak taktığını görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz perde kesmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz tül perde takmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments