Rüyada beyaz patates görmek

Rüyada beyaz patates görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz patates gördüyseniz:

  • Yeni birşeye başlamanız olasıdır.

Rüyada beyaz patates görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates çıkartmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patatesli börek görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada patates çorbası görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada yağda patates kızartmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada havuç ve patates görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada tencerede patates görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına işarettir.

Rüyada patates haşlamak para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments