Rüyada beyaz kundura görmek

Rüyada beyaz kundura görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, istediği makama geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kundura gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Rüyada beyaz kundura giymek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kundura görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, önemli kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kundura giymek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada siyah kundura görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine yorulur.

Rüyada kundura ayakkabı görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kundura görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kundura kaybetmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kundura almak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, zorlukların giderileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments