Rüyada kundura giymek

Rüyada kundura giymek rahatın ve konforun yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, içinin hafifleyeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kundura giymek gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Rüyada kundura giymek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kundura giymek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kunduracı görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kundura dükkanı görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına rivayet eder.

Rüyada kundura ayakkabı görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kundura görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kundura görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kundura görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments