Rüyada beyaz kobra yılanı görmek

Rüyada beyaz kobra yılanı görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, dertlerin sona ereceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kobra yılanı gördüyseniz:

  • Bir süredir çözümlenmemiş konuların yararınıza ilerlediğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada beyaz kobra yılanı görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kobra yılan görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada kobra yılanı öldürmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada büyük kobra yılanı görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, mutlu olacağına işarettir.

Rüyada siyah kobra yılanı görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada evde kobra yılanı görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments