Rüyada beyaz kedi okşamak

Rüyada beyaz kedi okşamak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kedi okşamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı bazı ilişkileriniz umut vaat ediyor.

Rüyada beyaz kedi okşamak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada kediyi okşamak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada kedinin başını okşamak yapılan işte çok zarar edileceğine, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi okşamak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavruları görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz renkte kedi görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi beslemek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalettir.

Rüyada kedi beyaz görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments