Rüyada beyaz kağıt aramak

Rüyada beyaz kağıt aramak rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, zor günlerin yaşanacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kağıt aramak gördüyseniz:

  • Endişeleri kafanızdan atmalısınız.

Rüyada beyaz kağıt aramak rahatsızlıkların son bulacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlek aramak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz ayakkabı aramak karalar bağlayacağına, gönlünce harcama yapmasına rivayet eder.

Rüyada beyaz gelinlik aramak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine yorulur.

Rüyada beyaz çorap aramak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret eder.

Rüyada birinin elinde beyaz kağıt görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, insanların afiyet bulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kağıda yazı yazmak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kağıt üzerinde yazı görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments