Rüyada beyaz gül bahçesi görmek

Rüyada beyaz gül bahçesi görmek önemli kişi haline geleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntısından kurtulacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gül bahçesi gördüyseniz:

  • Durumunuzu, en az, hayatınızı etkileyen kişileri ilgilendiren durumlar kadar dikkatle ele almanız gerekiyor.

Rüyada beyaz gül bahçesi görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada bahçeye gül dikmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına inanılır.

Rüyada bahçede gül ağacı görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine tabir olunur.

Rüyada gül bahçesinde gezmek komşularla ters düşüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeye gül ekmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada gül bahçesinden gül toplamak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye tabir olunur.

Rüyada bahçede kırmızı gül görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada gül bahçesinden geçmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments