Rüyada gül bahçesinden gül toplamak

Rüyada gül bahçesinden gül toplamak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, paraya ve mala kavuşacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına inanılır.

Rüyada gül bahçesinden gül toplamak gördüyseniz:

  • Tavsiye edilen yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada gül bahçesinden gül toplamak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet eder.

Rüyada bahçeden gül toplamak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül bahçesinde olmak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada bahçeden gül koparmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gül bahçesinden geçmek işlerin artacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül bahçesinde yürümek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, eşi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada gül bahçesi görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye gül ekmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments