Rüyada beyaz gömlekli adam görmek

Rüyada beyaz gömlekli adam görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlekli adam gördüyseniz:

  • Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

Rüyada beyaz gömlek giyen adam görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlek adam görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlekli adam görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil gömlekli adam görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada beyaz gömlek kadın görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek borçların kısa sürede kapanacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde beyaz gömlek görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, beklenilen takdiri alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments