Rüyada uzun beyaz etek giymek

Rüyada uzun beyaz etek giymek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yolunun açık olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada uzun beyaz etek giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin jest olarak algılayabileceği veya hoşuna gidecek ufak tefek hoşluklar yapmaya ya da bulmaya çalışmanızın size oldukça olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada beyaz uzun etek giymek takdir edileceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek rahat bir hayata başlayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil uzun etek giymek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulur.

Rüyada mavi uzun etek giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulur.

Rüyada uzun yeşil etek giymek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada uzun etek giymek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments