Rüyada beyaz danalar görmek

Rüyada beyaz danalar görmek haram mal yiyip içeceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz danalar gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada siyah beyaz dana görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz danalar görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz dana görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Rüyada dana eti dağıtmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kendisini işine veremeyeceğine inanılır.

Rüyada besili dana görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada ölü dana görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada dana aldığını görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada danalar görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments