Rüyada beyaz çarşafta yatmak

Rüyada beyaz çarşafta yatmak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çarşafta yatmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelere katılabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Rüyada beyaz çarşaflı yatakta yatmak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işarettir.

Rüyada beyaz çarşafta yatmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf giymek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına inanılır.

Rüyada ipe beyaz çarşaf sermek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yatak çarşafı görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kirli çarşaf görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çarşafa sarılı bebek görmek hoşluk içinde olacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet eder.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Necla

Görümcemi uyandırmak İçin giriyorum odaya, o bembeyaz çarşafların içinde yatıyor ben sesleniyorum. Mırıldanıyor ama o uyanmadan ben uyandım.