Rüyada beyaz çakıl taşı görmek

Rüyada beyaz çakıl taşı görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çakıl taşı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Rüyada beyaz çakıl taşı görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına inanılır.

Rüyada çakıl taşı görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde çakıl taşı görmek elindeki malların gideceğine, mesleğinde atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin içinde çakıl taşı görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada büyük kaya taş çakıl görmek zor zamanların sona ereceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi çakıl taşı görmek bazı girişimlerde bulunacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada çakıl taşı atmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada küçük çakıl taşı görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments