Rüyada çakıl taşı atmak

Rüyada çakıl taşı atmak nefsine yenileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet eder.

Rüyada çakıl taşı atmak gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Rüyada çakıl taşı atmak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına işarettir.

Rüyada küçük çakıl taşı görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi çakıl taşı görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, dualarının karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah çakıl taşı görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine tabir olunur.

Rüyada renkli çakıl taşı görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, bir işe soyunacağına delalettir.

Rüyada denizin içinde çakıl taşı görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çakıl taşı görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada evin içinde çakıl taşı görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments