Rüyada beyaz bohça görmek

Rüyada beyaz bohça görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bohça gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı kendi başınıza veya sessizce devam ettirmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabilir, istediğiniz konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada beyaz bohça almak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz bohça görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeşil bohça görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına alamet eder.

Rüyada bohçacı kadın görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bohça taşımak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına yorulur.

Rüyada ölüden bohça almak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya rivayet etmektedir.

Rüyada nişan bohçası almak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada bebek bohçası görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments