Rüyada nişan bohçası almak

Rüyada nişan bohçası almak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, kalben çok rahat edileceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok sayıda borca gireceğine delalettir.

Rüyada nişan bohçası almak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalınması gerekiyor.

Rüyada nişan bohçası hazırlamak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, durumunuzun iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada nişan bohçası almak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işarettir.

Rüyada nişan bohçası görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada damat bohçası görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bohça taşımak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Rüyada damat bohçası hazırlamak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Rüyada yeşil bohça görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına alamet eder.

Rüyada dantel bohça görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments