Rüyada beyaz bir kağıda yazı yazmak

Rüyada beyaz bir kağıda yazı yazmak uzaktan haberler işiteceğine, rütbenin yükseleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bir kağıda yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi ilerlesin.

Rüyada beyaz kağıda yazı yazmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz bir kağıda yazı yazmak yaşadığı darlığın son bulacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kağıta yazı yazmak mal ve rızkın çoğalmasına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına işarettir.

Rüyada boş kağıda yazı yazmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kağıda yazı yazmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, yaşam standartlarının artacağına delalet eder.

Rüyada kağıta yazı yazmak güzel bir haber almaya, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıda yazı yazdığını görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada kağıt üzerine yazı yazmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments