Rüyada betona oturmak

Rüyada betona oturmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada betona oturmak gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada betona oturmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yeni dökülmüş beton görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına tabir olunur.

Rüyada beton bina görmek düşünceli ve dalgın olacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada betona yatmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına delalet etmektedir.

Rüyada beton görmek evlatların hayırsız çıkacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beton harcı yapmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton yemek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaata beton dökmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments