Rüyada beton altında kalmak

Rüyada beton altında kalmak zor günler geçireceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beton altında kalmak gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Rüyada beton altında kalmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına delalettir.

Rüyada yaş beton görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beton basamak çok iyi paralar kazanılacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada beton atmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada beton merdiven yapmak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada beton görmek çalıştığı yerde amir olacağına, kötüyse düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada betona oturmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine işaret eder.

Rüyada beton yapmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments