Rüyada berrak suya düşmek

Rüyada berrak suya düşmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, rahat bir nefes alacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada berrak suya düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada berrak suya düşmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak denize düşmek çaresiz ve yalnız kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada berrak suya batmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada akan berrak su görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak su içinde yürümek büyük kazançlar sağlayacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Rüyada berrak suyun içinde olmak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak akan su görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada berrak suya bakmak kudreti ve cesareti bulacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments