Rüyada berber koltuğuna oturmak

Rüyada berber koltuğuna oturmak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada berber koltuğuna oturmak gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Rüyada berber koltuğuna oturmak çıkmaza düşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada berberde oturmak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine inanılır.

Rüyada berberde sakal traşı olmak iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada berber görmek kötülüklerden uzak olacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada bayan berber görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, hoş muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada berber salonu görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet eder.

Rüyada berber dükkanı açmak uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada erkek berberine gitmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments