Rüyada berber salonu görmek

Rüyada berber salonu görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada berber salonu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Rüyada berber salonu görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işarettir.

Rüyada berberde sıra beklemek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine inanılır.

Rüyada berberde oturmak çözümlere ve şifaya kavuşacağına, şansının geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek berberi görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine yorulur.

Rüyada berbere saç kestirmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek uzun bir seyahate çıkılacağına, mevkie edineceğine tabir olunur.

Rüyada berber görmek kötü karakterli bir kadına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına inanılır.

Rüyada bayan berber görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments