Rüyada benekli köpek görmek

Rüyada benekli köpek görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada benekli köpek gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada benekli köpek görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah benekli köpek görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde benekler görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kırmızı benekler görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı benek görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kırmızı benekler görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulur.

Rüyada kırmızı benekler görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah benek görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments