Rüyada ağzından yılan çıkmak

Rüyada ağzından yılan çıkmak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ağzından yılan çıkmak gördüyseniz:

  • Bir yeteneğinizi veya hobinizi karlı bir yola sokabilirsiniz.

Rüyada ağzından yılan çıkmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak kişinin geçiminin zorlaşacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine delalet eder.

Rüyada ağzından balık çıkmak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından çıkmak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından karınca çıkmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak evden çıkmak çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada ağzından kurt çıkmak zafer elde edeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından duman çıkmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments