Rüyada bebeğini öldüğünü görmek

Rüyada bebeğini öldüğünü görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalettir.

Rüyada bebeğini öldüğünü gördüyseniz:

  • Talepkar veya fikirlerinde ısrarcı olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada bebeği öldürmeye çalışmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada doğurduğu bebeğin öldüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işarettir.

Rüyada bebeğin öldüğünü duymak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, attığı her adımı düşüneceğine işarettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öldürmek ailesini kaybedeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada öldürülmüş bebek görmek hastalıkların uzak duracağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments