Rüyada bebeğini kucağından düşürmek

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek gördüyseniz:

  • Yardım etmekten çekinmemeniz özel bir şeye tanık olma fırsatı yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği kucağından düşürdüğünü görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kucağındaki bebeği düşürmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada kucağından bebek düşürmek elinize para geçeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği kucağından düşürmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kucağında bebek düşürmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ana baba dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu kucağından düşürmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments