Rüyada kucağından bebek düşürmek

Rüyada kucağından bebek düşürmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kucağından bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Ortamı sakinleştirmek veya aydınlatmak için söyleyeceğiniz sözler yeterli olmayabilir.

Rüyada kucağındaki bebeği düşürmek büyük zorluklar yaşayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağından bebek düşürmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağında bebek düşürmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işarettir.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği kucağından düşürmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada bebeği kucağından düşürdüğünü görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kucağından düşürmek iç huzurunun yerinde olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments