Rüyada bebeğin tekmelediğini görmek

Rüyada bebeğin tekmelediğini görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin tekmelediğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı işin dışında tutmalısınız.

Rüyada bebeğin tekmelediğini görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada fare tekmelemek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tekmelemek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, iş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada kediyi tekmelemek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kedi tekmelemek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuz tekmelemek tartışmaların kavgaya döneceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulur.

Rüyada yılan tekmelemek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kapıyı tekmelemek lüksüne de lüks katacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments