Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek

Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, işlerinde verimin artacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına alamet eder.

Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Rüyada sağ göğsünden bebek emzirmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada sağ memeden bebek emzirmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada iki göğsünden bebek emzirmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işarettir.

Rüyada sol göğsünden bebek emzirmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada göğsünden bebek emzirmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalet eder.

Rüyada göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments