Rüyada ağzından bağırsak çıktığını görmek

Rüyada ağzından bağırsak çıktığını görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hırsızlık yapacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından bağırsak çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara inançlı yaklaşımınızın olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada ağzından bağırsak çıktığını görmek gerginliğin biteceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada bağırsak çıktığını görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bağırsağının çıktığını görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun bağırsağı görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kalın bağırsak görmek dertlerine derman arayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada tavuk bağırsağı görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına alamet eder.

Rüyada kuzu bağırsağı görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada bağırsak kanseri olduğunu görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, bir yere taşınmaya alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments