Rüyada kalın bağırsak görmek

Rüyada kalın bağırsak görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın bağırsak gördüyseniz:

  • Evli bir insansanız, evinizde mutlu bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada kalın bağırsak görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada hayvan bağırsağı temizlemek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kuzu bağırsağı görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada inek bağırsağı görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağırsak doldurmak yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada koyun bağırsağı görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan bağırsağı yemek hayattan elini eteğini çekeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bağırsak ameliyatı görmek rızkın ve kazancın artacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments