Rüyada bebeğe kına yakmak

Rüyada bebeğe kına yakmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kişiye hep umut olacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe kına yakmak gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada bebeğe kına yakmak planların boşa gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz saça kına yakmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına yorulur.

Rüyada sağ eline kına yakmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki ele kına yakmak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada avucuna kına yakmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalettir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakmak ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments