Rüyada bayan çantası almak

Rüyada bayan çantası almak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada bayan çantası almak gördüyseniz:

  • İşinizde önemli bir konuma ulaşmanız, terfi etmeniz ya da maddi gelirinizin artması olasıdır.

Rüyada beyaz bayan çantası görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan çantası satın almak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan çantası almak rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan çantası hediye almak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, azalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah bayan çantası görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada bayan kol çantası görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, rakiplerini mağlup edeceğine delalettir.

Rüyada bayan çantası bulmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan çantaları görmek aile işlerinin başına geçeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments