Rüyada siyah bayan çantası görmek

Rüyada siyah bayan çantası görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah bayan çantası gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizdeyse komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada siyah bayan çantası görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada bayan çantası bulmak işlerinizin bir süre güzel gideceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada bayan çantası satın almak iyi hissedileceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan kol çantası görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bayan çantası görmek işlerin günden güne artacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine rivayet eder.

Rüyada bayan çantası almak umutlarının boşa çıkmayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan çantası hediye almak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işaret eder.

Rüyada bayan çantaları görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments